tirsdag 15. mars 2011

Et ignorert prosjekt


Endelig... Det er ikke det at jeg har villet holde denne ufoen skjult, men den har rett og slett vært litt ignorert.  I fjor sommer startet jeg å strikke denne omslagsjakken etter mønsteret 'gammeldags omslagstrøye' i boken Myk Start. Ettersom dette med prøvelapp ikke er noe jeg har prøvd meg på før, oppdaget jeg raskt at resultatet mitt ble  h e l t  annerledes enn bildet i boken. Jeg rekket opp, gikk ned en pinnestørrelse, og startet på nytt... Av en eller annen merkelig grunn ble hele formen på bolen veldig rar, litt kort og butt... Jeg tror jeg strikket ermene 6 ganger før jeg ble fornøyd, ettersom jeg ikke kunne følge oppskriften. Et lite mareritt... Ah, nå er den endelig ferdig! Desverre strikket jeg mesteparten av denne før garnlageret ble talt opp, så det er ikke store reduksjonen å skryte av. 2 g DROPS alpakka gikk med til å hekle snorer til å snøre den sammen med. Alle monner drar, ikke sant...?

Jeg har en venninne med en liten gutt i magen som er ventet i april. Jeg tror denne jakken skal bli en liten gave til han.

4 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Hei! Bare innom deg der ute i Peru for å si at du vant de heklede kulene hos oss, trenger din adresse.

  SvarSlett
 3. Hei hei! Jeg har sendt dere en mail --- håper det var riktig adresse. Gleder meg veldig til å få den flotte premien, jeg føler meg så utrolig heldig :-)

  SvarSlett
 4. Så fin denne ser ut! Elegant og stilig!

  Jeg må forresten få takke deg for at du vil være med på påskegibort-lotteriet mitt! Ønsker deg lykke til!

  SvarSlett